HELD
worden?
 

Rugzakje010

Slechthorend / Doof /T.O.S.


Sporten is gezond, ook voor kinderen ‘met een rugzakje’, dit speciaal tussen aanhalingstekens want dragen we niet allemaal een rugzakje met ons mee, F.C. de Helden is, met trots, gevraagd om voor Stichting Hello Heroes voetbaltrainingen te gaan verzorgen voor dove en slechthorende kinderen.

Ook nu sporten enkel dove of slechthorende kinderen mee bij F.C. de Helden en de ouders van deze kinderen spreken hieronder graag hun enthousiasme uit.

Nieuwsgierig naar wat Stichting Hello Heroes te bieden heeft, klik dan HIER en kijk eens rond op hun website.


*Moeder Emma ziet wat het doet met haar zoon die bij de reguliere voetbalverenigingen tegen teleurstellingen aanliep. “Hier kan hij zichzelf zijn.” Volgens hem zelf gestart als zwakke schakel in een team, voelt hij zich inmiddels voor ieder ander en zeker voor zichzelf een echte held.


*Vader Jos spreekt van een 'verademing' en prijst de rust die er heerst in de gymzaal. Er wordt naar elkaar geluisterd en samen gesport. Mijn zoon is slechthorend maar wordt als een echte held, zoals ze het zelf zo mooi noemen, behandeld.


*Moeder Fiona, mijn zoon is doof en sport al een jaar bij F.C. de Helden. De kracht van deze trainers is dat ze Roberto niet speciaal behandelen maar juist als één van de groep. De groep is de kracht van deze helden.

 
E-mailen
Bellen
Map