Maak kennis met...

F.C. de HELDEN Voetbal Academie is UNIEK.

Het streven is te komen tot het geven van sportactiviteit voor jongeren met en zonder beperking. Een samenwerking die uniek is, met als hoofdvorm het voetbalspel. 

F.C. de Helden is  ontwikkeld door Edwin Maertens een trainer die in 40 jaar voetbaltraining geven zijn sporen ondertussen wel verdiend heeft.

Op zijn 12e begon hij aan zijn trainerscarriere met het helpen bij de jeugdtraining van Sint Lodewijk, een familiare vereniging die helaas gestopt is te bestaan. Met als afsluiting zijn trainingsperiode bij Sparta AV, waarin hij de verantwoording had over de 10/o11/o12 en het daar spelende Gteam.

Een periode van dik 40 jaar kennis opdoen over het kind en zijn sportbeoefening. 

Bij Sparta droeg Edwin de naam, 'de Pedagoog', een bijnaam waar hij trots op is.

 

Edwin wordt bijgestaan door zijn voetbalvrienden.

Jerrold, als voetballer en beroepsmilitair een persoon die weet wat uithoudingsvermogen en discipline is.

Eduard een allround voetbal enthousiast die, als volledig dove, in het Nederlands dovenelftal geen onbekende is. 

Jelle, die als CIOS agoog en gymleraar goed weet hoe je met verschillende vormen van lesgeven moet omgaan en graag zijn spelervaringen aan de trainingen toevoegt.

 

OOK IN DE ERE GALARIE WORDEN OPGENOMEN? WORDT LID!

 

Jaylano

Met een gehoor beperking is `Jaylano onze rots in de branding. Met heel veel inzet en energie deelt Jaylano elke training met veel plezier. Sporten met een beperking is voor Jay geen enkel probleem.

Mooi is te horen dat zijn vader (doof) ons liet weten trots op ons te zijn omdat wij Jay niet tekort doen maar ook zeker niet voortrekken. Ieder persoon verdient zijn juiste waarde.

Diego

Al een lange tijd maakt Diego deel uit van onze keepersgroep. Een keeper die, met zijn enorme inzet, zowaar 2 jaar lang een plekje verdiende bij de Sparta AV o11 selectie. Een periode om trots op te zijn. Diego zal het komende seizoen het doel verdedigen bij DCV.

Diego zijn sterkste kracht is zijn 1 tegen 1.

Casper

Casper speelt, na een periode NOCKralingen tegenwoordig bij het 2e Gteam van DVV in Delft.

Casper is één brok energie. en zijn leergierigheid is zo groot dat hij wel als voorbeeld en Nestor geldt voor onze groep.

Met zijn techniek en zijn enorme schot maakt hij het vele tegenstanders moeilijk. vooral dat schot is levensgevaarlijk, kan menig vader en trainer beamen.

Het vinden van zijn rust en verdeling is zijn grootste doel.

Sami

Sami speelt net als zijn broer voor Sparta AV, maar dan als 9 jarige in de 11.1.

Hier schiet hij als spits vanuit elke hoek de bal in het doel. Sami zijn kwaliteiten zijn eindelijk ook bij de BVO van Sparta binnengekomen, wat hem terecht een uitnodiging opleverde voor zijn 1e trainingen daar.

Een mooie bijnaam zou al kunnen zijn, 'Jerommeke'. Zoveel kracht in dat kleine lichaam, niet normaal.

 

Demir

Demir is een groot talent die de bal aan zijn voeten laat kleven. Spelend bij Sparta AV doet hij met regelmaat mee met een 2 jaar ouder team, iets wat zijn kwaliteit laat zien. Tijdens onze trainingen wil Demir altijd winnen, zeker als het om de estafettes gaat. een speler met veel inzet en techniek.

Wie stopt hem af?

Omar

Als jonge broertje van Ziyed toont ook Omar zijn kunsten op de velden van Excelsior. Een speler met heel veel inzet, waarmee hij zijn techniek en spelopvatting kracht bij zet.

Geen uitdaging is te groot, of die bok nou 1x of 5x beklommen moet worden. Als jonge speler beschikt hij al over een goede techniek en werkt hij aan zijn passing.

Imran

Imran speelt al vele jaren als spelbepaler bij Sparta AV, waarin hij tegenwoordig bij de 13.1 de leiding neemt op het middenveld.

Imran beschikt over een prachtige techniek waarmee hij menig tegenstander het bos instuurt. Gekoppeld aan een enorme inzet en prima schot een complete voetballer.

Voor ons nog steeds BVO materiaal.

Emre

Emre speelt bij TOGB 14.3 en speelt daar als verdediger met 2 vingers in zijn neus. Wat de trainers van de HHVA dan ook zette tot hem te adviseren, aan zijn coach te vragen om op het middenveld te mogen spelen.  Emre is enorm vooruit gegaan wat je vooral ook kan zien aan zijn postuur en voetballend aan zijn aanname en hamnndelingssnelheid.

Mo

Als BVO speler van Sparta is Mo de ster binnen onze groep, hahaha. Gelukkig heeft hij geen ster allures maar is hij een aanwinst voor onze school. Van de trainers van de BVO kreeg Mo de opdracht om heel veel met rechts te oefenen, zijn mindere been. Dit pakte hij bij ons serieus op en Mo is dan ook bij Sparta door naar het nieuwe seizoen.

Ziyed

Ziyed, speelt zijn wedstrijden bij Excelsior R in de o9.1. Als linker of rechterverdedediger staat hij steeds meer zijn mannetje.

Vanaf het moment dat Ziyed verlegen binnen kwam is hij inmiddels uitgegroeid tot een tweebenige speler met een uitstekende techniek.en flair.

Een speler met een groot temperament.

Tygo

Als kleine topper kwam Tygo bij ons binnen en wilde graag een held worden. Nou ondertussen is Tygo dat wel zeker. Uitkomend in 2022-2023 in de Sparta AV 13.2 selectie heeft hij inmiddels wel bewezen over aardig wat kwaliteiten te beschikken.

Bijtertje met een steeds betere techniek 

 

Hassan

Hassan is als speler van Sparta 14.1 van grote waarde voor onze school. Met zijn enthousiasme, flair en brutaliteit brengt hij altijd reuring in de zaal. Ook voor zijn broer Mo een mooi voorbeeld en steun.zoals een grote broer moet zijn.

Hassan zijn kracht en zijn tekortkoming is zijn enthousiasme, een stapje minder en rustiger zou hem een nog completere voetballer maken.

Sem

Als nieuw binnen gekomen speler is Sem afkomstig van DCV uit krimpen. Ook voor Sem een enorme uitdaging om aan zijn conditie te werken en bewuster te worden van zijn eigen kwaliteiten. ook voor hem het advies om op het middenveld te gaan spelen. Sem zie je in 2 weken al groeien in zijn inbreng en kwaliteit, zowel als voetballer als als mens.

 

Dyonn

Dyonn startte als 1 van de jongste in onze groep. Een opvallend iets is zijn enorme kracht die hij al heeft als 4 jarige speler. 

Op dit moment traint Dyonn nog buiten op de vrijdag avond maar hopelijk zien we hem snel weer aansluiten bij onze jongste groep.

Mannix

Mannix is nog erg onervaren maar erg leergierig en bereid om zijn jonge broertje op sleeptouw te nemen. Zijn doel is het leren van het leuke spelletje en heerlijk te genieten van de spelvormen die we aanbieden.

Met zijn zelfvertrouwen zit het wel goed en zijn sociale kanten laat hij elke week weer zien.

 

 

Matthias

Ook nieuw in onze groep is Matthias. Een speler die ook het spel beter wil leren ontdekken en daarbij zijn enthousiasme op alle onderdelen los laat. In 2x trainen hebben we al snel met zijn vreugde kennis mogen maken. Het voorbeeld van eerst voorzichtig de kat uit de boom kijken naar alles los laten.

Sven

Sven kwam als 1 van de eerste speler binnen bij de HHVA. Gekleurde sokken en een pet achterstevoren op zijn hoofd. Sven had nog nooit in club verband gevoetbald maar dat was qua kwaliteit niet te merken.

In één stroomversnelling werkte hij aan zijn kwaliteit en besloot hem toch aan te laten sluiten bij VVOR, waar hij uitkomt in de o11.2

Sem Mulder

Sem is onze grootste Feyenoord fan. Elke training weer benoemd hij zich tot elke keer een andere speler uit zijn favoriete team. Als pupil van een vader die in zijn jeugd nog getraind werd door dezelfde trainer, bewijst hij elke week weer dat hij volgens hemzelf beter is dan zijn vader

Jonas

Als speler van VVOR is Jonas een nieuwe aanwinst. Werkzaam en leergierig om een betere voetballer te worden gaat hij overal met volle inzet in. Onder de indruk van de kwaliteiten van anderen grijpt hij dit aan om te leren.

Maar ontdekken we meer van hem nu ook zijn broer meedoet?

 

 

 

David

Soms blijkt het ineens dat je iemand, uit vrienden kring, al kent. Dat was het geval bij David. Maar wat we nog niet wisten was zijn wil om samen met de andere helden er een feestje van te maken. Met zijn inbreng en inzet hebben we er direct een nieuwe held bij. Prachtig om te zien.

Ronin

Als 1 van de jongste in onze groep leert Ronin zijn krachten te verdelen. De vloer is echter nog vaak zijn lievelingsplekje om te vertoeven, haha.  Zijn kracht is zijn inzet en power. Kennismakend met het spelletje voetbal leert hij iedere training. weer bij en beleefd hij het allemaal met veel plezier

 

 

 

Adam

Wat een kerel is dit. Adam is pas 3 jaar maar kan alles, dat zegt ie zelf. En we kunnen jullie vertellen, hij kan ook alles. Qua coördinatie en kracht een erg sterk meneertje, die het liefst doelpunten maakt.

Geen bok te hoog, geen mat te dik, Adam is de man.

Arthem

Als international is Arthem bij ons aangeschoven. Wauw wat een energie straalt hij uit. De vreugde waarmee hij de uitdagingen aan gaat is aanstekelijk voor de rest. Helaas had hij even pech met een arm die niet meegaf. maar hij is terug en dat is te merken ook.

Finn

Ook Finn is afkomstig vanaf VVOR, waarmee hij de teller flink op laat lopen. Vol enthousiasme en inzet gaat Finn elke uitdaging aan. 2 Uur trainen, ach Finn kan nog wel een uurtje hoor, onvermoeibaar. Moori om weer een power speler te verwelkomen

Nouri

Een bijzonder naam in de voetbal wereld, eigenlijk zou iedere club een Nouri moeten hebben, heeft zich aangedient bij de HHVA. Ook deze Nouri zal een echt held worden, hopelijk schuift hij aan.

Omar 

Onze 2e Omar in de groep zal net als zijn broer een held worden.